General

07 Funerare indica drumul apartinatorului catre cea mai buna firma de pompe funebre

Un apartinator indoliat nu stie cui sa ii ceara mai intai ajutorul. Ar avea nevoie de cineva care sa se ocupe de mintea si de sufletul sau, dar nu este timp. Decedatul este lipsit de viata si are nevoie de mintea si de deciziile apartinatorului. Nu este timp de lacrimi, de tratamente, de mers la psiholog, cu toate ca ar fi cazul!

In acele momente in care trupul lipsit de viata isi schimba culoarea si rigiditatea se instaleaza foarte repede, apartinatorul nu stie catre cine sa se indrepte si cine ar putea sa il scoata din impas.

Funeral services in Bucharest va furniza solutiile si serviciile care vor readuce linistea in viata familiei greu incercate de viata.

Pe site-ul 07 Funerare sunt listate toate firmele de pompe funebre de top, pentru care dispeceratul garanteaza. Acesti furnizori de servicii se disting prin urmatoarele caracteristici:

  1. Program non-stop. Atat pe site-ul dispeceratului si la numerele de telefon afisate, cat si la datele de contact ale celei mai apropiate firme cineva asteapta sa le fie de folos celor indurerati si infricosati de moartea celui drag. E important ca defunctul sa fie preluat cat mai repede din multe motive obiective. Este posibil ca in casa sa fie cald si descompunerea sa fie urgentata de temperaturile crescute. Imbalsamarea trebuie sa aiba loc dupa un anumit timp de la deces, sa isi faca efectul. Nu se poate sta cu mortul in casa pana la ora 8 sau 9, daca decesul a survenit la ora 23!
  2. Capacitatea de a oferi pachete de servicii funerare care acopera toate etapele care compun organizarea unei inmormantari: preluarea decedatului, pregatirea trupului neinsufletit, transportul la capela, furnizarea produselor necesare pentru preot si participantii la ceremonie, procurarea actelor, organizarea parastasului dupa amenajarea locului de vici, pregatirea pachetelelor cu mancare pentru cei care vin la cimitir, dar nu pot veni la parastas, aducerea cosurilor cu coliva, sticle cu vin si ulei la biserica.

In pachetele complete se includ si doliul de pus la usa, dar si cel de pus in piept si un aranjament din flori naturale care se pune pe capac din partea familiei.

Aceste pachete funerare complete sunt avantajoase pentru ca:

-fiind un singur furnizor de servicii, el isi asuma intreaga responsabilitate, este in joc prestigiul lui, de aceea nu va incerca sa parcurga vreuna dintre etape de mantuiala;

-actele doveditoare se aduna mult mai usor in vederea decontarilor cheltuielilor de Casa de Pensii;

-apartinatorul sta fara grija, stiind ca nu are nimic de facut si ca organizarea inmormantarii se afla pe maini bune.  El are de gestionat sentimentele sale legate de deces si modul in care le exteriorizeaza.

  1. Detinerea unei flote bogate de masini funerare autorizate si in perfecta stare, pregatite sa transporte sicriul de la sala firmei la capela si de la capela la cimitir in orice moment. Este posibil ca fiind un oras mai mare sau o localitate extinsa in aceeasi zi sa fie doi-trei decedati, iar inmormantarile sa fie stabilite la ore diferite. Existenta a cel putin patru masini ofera asigurarea ca transportul va fi facut la timp si ca nu apar intarzieri.
  2. Firmele sa fie deschise catre nou. Domeniul serviciilor funerare se afla in plin avant, iar furnizorii de servicii trebuie sa tina pasul cu tehnicile si produsele noi care apar. Capace frigorifice trebuie sa aiba toate firmele de pompe funebre care emit pretentii la topul celor mai bune de profil, specialisti in machiaj funerar trebuie sa existe in toate unitatile si personalul sa stapaneasca tehnicile de infrumusetare pentru ca apartinatorii doresc sa le redea mortilor lor dragi frumusetea din timpul vietii. De asemenea, modelele de sicrie sa fie variate si potrivite situatiei financiare a familiei decedatului.

Sunt oameni care isi permit si doresc din toata inima ca sotul, fiul sau tatal sa fie pus intr-un sicriu de lux. Dorinta nu reflecta o aroganta, ci iubirea pe care au avut-o fata de cel care a murit.

Cineva care a cladit un imperiu financiar si lasa urmasilor o avere considerabila merita un sicriu de lux. In stocul firmelor pregatite sa ofere servicii funerare diverse se afla si sicrie pentru copii si pentru oseminte.

Din pacate, exista fel si fel de scuze, de invataturi, dar este bine ca fiecare sa faca dupa cum ii dicteaza inima, sa nu regrete mai tarziu.

De pilda, multi spun ca se face risipa de flori la morti, dar este ultima data cand acesti oameni care se retrag din scena primesc florile pe care le merita din plin.

Tot ceea ce este facut si oferit din inima pentru cineva care paraseste definitiv aceasta lume, trebuie facut!

  1. Preturile sunt oneste si reflecta munca de calitate a intregii echipe. Nu se putea altfel, fiindca nimeni nu doreste ca decedatul sa fie pregatit de catre cineva care nu a fost platit suficient pentru munca lui.
  2. Sa comunice transparent si sa dovedeasca maxima empatie fata de cei care au suferit o pierdere imensa. Nu este usor pentru cineva sa solicite servicii pentru inmormantarea tatalui, a sotului, a mamei sau a fratelui sau si mai rau, a copilului sau!

Sigur ca la aceasta lista mai sunt multe alte calitati care devin sesizabile in timpul colaborarii, atunci cand prin ceea ce fac acesti profesionisti mangaie sufletele indoliate ale apartinatorilor.

Cea mai grea incercare a unui om este moartea unei persoane dragi, dar nu trebuie sa uite de indatoririle sale de apartinator. 07 Funerare il ajuta sa gaseasca drumul cel mai scurt catre cea mai buna si cea mai apropiata firma de pompe funebre.