General

Autoapărare în viața reală

Când vă gândiți să învățați autoapărare, este posibil să vă simțiți copleșiți la început. Există mai multe tipuri diferite de autoapărare din care să alegeți. Junsado este despre autoapărare în scenarii reale de viață și despre asta este nucleul artelor marțiale. Mișcările standard de apărare și atac, cum ar fi break-grip, vor fi predate de instructor. Încercarea de a preveni lovirea unui adversar cu picioare lungi prezintă un set excepțional de probleme. O adevărată luptă de stradă nu este ceva ce este posibil de prezis în sentimentul de a ști exact ce se va întâmpla dinainte. Rețineți că mișcările UFC pot fi de fapt utile într-o luptă adevărată pe străzi.

A fost descoperit un fapt uimitor despre autoapărarea în viața reală

Artele marțiale sunt o problemă de autoconservare și autoprotecție. Desigur, chiar și atunci când sunteți într-o artă marțială sau într-un sport de luptă, încă creșteți viteza reflexelor și îmbunătățiți-vă sincronizarea. Există o mulțime de tipuri diferite de arte marțiale pe piață, așa că profitați de ocazia să cercetați ce este disponibil și să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs. În plus, multe arte marțiale nu sunt prea practice în situațiile reale de autoapărare și sunt mai potrivite ca sport. Una dintre artele mele marțiale preferate este Junsado, deoarece este destul de practică în lumea de astăzi și vă poate salva viața într-o circumstanță de autoapărare.

Vă prezentăm autoapărarea în viața reală

Nu vei fi pregătit dacă sosește momentul în care trebuie să te aperi de un atacator autentic, dacă nu te îmbraci în tampoane și echipament și nu te lupți în mod constant cu diferiți adversari. Inutil să spun că fiecare circumstanță este diferită în mod unic și ceea ce este justificat într-o situație ar putea să nu fie în alta. Rețineți că fiecare circumstanță va fi unic diferită și ceea ce poate funcționa bine într-o situație ar putea fi total nepotrivit pentru a fi utilizat în alta. De exemplu, să presupunem că vă confruntați cu următoarea situație.

Găsirea celei mai bune autoapărări în viața reală

Câteva alte beneficii suplimentare ale artelor marțiale sunt că te învață despre tine însuți, în regiunile de conștientizare privată și vă poate oferi o mai bună înțelegere a autoapărării, plus vă poate învăța cum să vă apărați și, de asemenea, cum să oferiți ajutor altul la care îți pasă dacă este nevoie. Visarea cu ochii deschisi poate face multe pentru tine de îndată ce înveți să valorifici capacitatea de vizualizare și să o concentrezi asupra tacticilor tale de autoapărare. Cu toate acestea, uneori s-ar putea să ajungi într-un loc care este suspect. Dacă continuați prin regiune, nu puteți fi sigur de ceea ce urmează.

Purtarea oricărui tip de încălțăminte în timpul antrenamentului va oferi o autenticitate sporită pentru o situație reală de autoapărare. Antrenamentul modern și convențional este un mod de viață. Armele de foc antrenează un alt element major de autoapărare autentică.

În timp ce întinderea ar putea să nu fie la fel de distractivă sau interesantă precum ridicarea greutăților sau practicarea loviturilor, este o parte semnificativă a antrenamentului. Primul sfat pe care îl am este să încetinesc în timpul antrenamentului. Antrenamentul încearcă să acopere condiții realiste care pot fi întâlnite în luptă, mersul pe stradă și multe alte medii variate. Antrenamentul de arte marțiale presupune mult timp de sparring. A fost și continuă să fie un efort util.

1 zi, clasa făcea o mulțime de exerciții pentru două persoane. Sunteți în căutarea unui curs care se va potrivi intereselor și cerințelor dumneavoastră. A lua anumite clase de autoapărare depinde în mare măsură de interesul și capacitatea unui individ. Inutil să spun că este necesar să fii sigur că alegi școala de arte marțiale potrivită pentru cerințele tale. Nu există nimic ca un program excelent de autoapărare care să îți ofere încredere în tine!