General

Care sunt situațiile în care ai nevoie de avocat în Israel și ce poți face

În încercarea de a le oferi un trai mai bun celor dragi, nu sunt puține situațiile în care românii au ales să plece în străinătate pentru a munci. Este greu atât pentru cei rămași în țară, dar și pentru ei, care nu cunosc prea bine limba și nici legile țării în care lucrează. Din acest motiv mulți dintre ei au ajuns să aibă probleme cu legea, în special din cauza unor angajatori care au vrut să profite de pe urma lor.

Una dintre țările unde se află destul de mulți români la muncă este și Israelul. Limba ebraică este destul de dificilă și din acest motiv puțini sunt cei care reușesc să îi stăpânească bine subtilitățile, ca să nu mai amintim de sistemul lor de legi. Prin urmare, nu de puține ori conaționalii noștri s-au văzut puși în situația de a apela la serviciile unui avocat, pentru a ieși cu bine din mai multe încurcături legale. Acum, urmează să pleci și tu la muncă aici. De aceea, printre pregătirile pe care le faci cu acest prilej, trebuie să reții un nume, la care să apelezi pentru orice ține de partea juridică în Israel. Este vorba despre Samy Ilie, cel pe care românii aflați în această țară nu ezită să îl numească îngerul lor păzitor. Intră pe site-ul Si-law.ro și află acum multe informații interesante, pe care este bine să le cunoști. Este vorba de fapt despre un birou de avocatură, iar toți cei care lucrează aici, sub conducerea lui Samy Ilie, sunt adevărați profesioniști care îți vor veni de fiecare dată în ajutor. Numărul proceselor în care s-au implicat pentru a-i ajuta pe români este de ordinul sutelor, și la fel de multe sunt și reușitele. Dar, să vedem despre ce este vorba și cum te poate ajuta. De fapt, ca să fim sinceri, nu există domeniu unde biroul de avocatură condus de Samy Ilie să nu își dovedească experiența și competența.

 

Un nume rostit cu respect chiar și de autoritățile statului Israel

 

La prima vedere, cel mai probabil te-ai gândit că ai de a face cu un simplu birou de avocatură și atât. Poate unul mai bun decât multele altele. Realitatea este însă cu totul alta. Numele lui Samy Ilie este recunoscut în întreg Israelul și rostit cu respect chiar și de autoritățile locale. Nu contează care este motivul pentru care ai nevoie de serviciile lui, aici vei găsi cel mai bun ajutor pentru tine. De fapt, nici nu contează speța, sau poate faptul că ești străin pe acele meleaguri, pentru Samy Ilie și echipa lui contează omul. Eforturile lor susținute vor reuși să îți rezolve cu bine situația, și te vei simți cu adevărat reprezentat de un avocat căruia îi pasă de tine.

Nu ai auzit până acum de Samy Ilie? Nicio problemă, pentru că acum poți afla mai multe. Dacă îi rostești numele în Israel, vei remarca dintr-o dată că și atitudinea oamenilor legii de acolo devine mai binevoitoare. Pentru că este cunoscut la nivelul întregii țări care fiind un bun profesionist, care cunoaște toate legile țării, care respectă drepturile omului. Despre el trebuie să mai știi că timp de mai bine de 30 de ani a ocupat multe funcții importante în asigurarea securității statului și a cetățenilor săi. Să amintim de perioada în care, în calitate de șef al procuraturii a devenit o adevărată legendă în domeniu? Sau de faptul că atunci când este vorba despre cele mai dificile anchete el este de fiecare dată la datorie și reușește să găsească soluțiile cele mai bune pentru soluționarea cazurilor? Sunt mii de mărturii în acest sens pe care le poți citi și tu.

 

Orice caz este important

 

Din păcate, mulți dintre avocații buni din zilele noastre au căpătat un obicei prost, ca să zicem așa. Nu mai acceptă chiar orice caz, ci doar pe cele care le pot aduce satisfacții financiare importante. Pentru Samy Ilie lucrurile nu stau deloc așa. El știe că toată lumea are nevoie de serviciile unui avocat profesionist, chiar și dacă nu are o potență materială ridicată. De altfel, românul nostru este recunoscut și pentru faptul că nu refuză niciun caz. De fapt, pentru el nu sunt cazuri, ci oameni. Reușește să vadă dincolo de cele scrise sec într-un proces verbal de exemplu, vine și discută direct cu tine, în limba română și este alături de tine cu orice ai nevoie. Experiența sa este una care te va face să speri și, mai ales să te convingi și singur, că ai reușit să îți găsești dreptatea într-o țară străină. Știi pe cineva care să mai fi avut parte de așa ceva?

 

O putere uriașă de convingere

 

Cei care l-au auzit pe Samy Ilie în timp ce pleda în fața instanțelor de judecată, au rămas pur și simplu impresionați de stilul său, de puterea de convingere uriașă, la care s-au adăugat și multe cunoștințe în domeniu. Nu ai ce să le reproșezi pledoariilor sale, pe care toată lumea le ascultă cu maximum de atenție. Nu este vorba de talent, ci doar rezultat al multor ani de muncă, la care se adaugă și empatia pe care o simte față de cel pe care îl reprezintă.

 

O rată de succes ce se apropie de perfecțiune

 

Samy Ilie este printre puținii avocați care se pot lăuda cu o rată de succes care se apropie de 100%. Chiar și atunci când vinovăția unui client era mai mult decât evidentă, a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a obține pentru acesta o condamnare sau o pedeapsă ceva mai blândă. Toți cei care au apelat la serviciile lui au fost mai mult decât mulțumiți de ceea ce au primit, ceea ce i-a făcut să simtă din nou încredere în sistemul de justiție. Cu siguranță și la noi în țară ar fi nevoie de un astfel de om al legii, unul care să nu uite să fie om în primul rând!