General

Ce sa pui in dulapul din camera de zi cu vitrina pentru a-l face functional

Doriti sa dati o nota noua unui colt din sufragerie? Fara a o denatura, este posibil sa se lucreze la piese individuale de mobilier, cum ar fi husa, o adevarata necesitate pentru cei care iubesc stilul clasic, dar si cel rustic si modern, datorita diferitelor modele aflate la vanzare. Dar ce sa pui in vitrina pentru a o aranja in cel mai bun mod posibil, astfel incat sa atraga atentia si sa nu treaca neobservata?

Pe Shopeo poti gasi mai multe tipuri de vitrine, intr-un marketplace foarte bine dotat cu nenumarate produse pe care le poti selecta pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in acest magazin online si sa identifici modelul de vitrina potrivit pentru tine.

Cateva sugestii cu privire la ceea ce se poate pune in vitrina

Obiectele tipice pentru decorarea vitrinei din camera de zi sunt vesela (pahare, farfurii, cesti si servicii de cafea), dar aceasta este o alegere buna daca vitrina este amplasata langa sau in apropierea mesei de luat masa. Daca, in schimb, este plasat intr-un alt colt, de exemplu, mai aproape de un birou, este mult mai bine sa alegeti sa il infrumusetati cu bibelouri, carti si poate obiecte de design. Important este sa nu folosesti vitrina ca raft sau dulap, deci nu trebuie sa contina gunoaie, altfel impresia va fi aceea de casa dezordonata, ca sa nu mai vorbim de efortul pe care l-ar necesita de fiecare data pentru a o sterge de praf! Daca aveti nevoie sa depozitati obiecte pe care nu doriti sa le expuneti, sfatul este sa alegeti o mobila cu usi sau un model cu partea superioara vizibila si partea inferioara cu sertare, astfel incat sa imbinati caracterul practic si designul.

Atunci cand cauti mobila pentru living, poti gasi reduceri vitrine astfel incat sa iti fie mai usor sa le integrezi in spatiul tau. Cu vitrine pentru biblioteca si cu vitrine pentru vin, vei avea un living utilat complet, astfel incat sa iti poata gazdui toate cartile si sa te ajute in acelasi timp sa obtii rezultatele dorite in ceea ce priveste obtinerea unui anumit stil de amenajare interior.

Cum se alege o vitrina pentru camera de zi?

Daca curatenia (frecventa) nu va sperie, puteti cumpara o vitrina complet din sticla, adica una care lasa totul la vedere: aceasta este o alegere sic pentru mediile contemporane si minimaliste. Daca, pe de alta parte, casa ta este in stil clasic, vintage sau rustic si nu vrei sa fii prea indraznet, cea mai buna alegere este vitrina din lemn, in timp ce stilul industrial este vitrina din aluminiu, splendida pentru un pod. Ceea ce trebuie sa va intrebati este: doriti sa folositi vitrina ca unitate de prezentare? De asemenea, nu uitati sa il amplasati intr-un colt bine luminat, de preferinta cu lumina naturala pentru a-i da relevanta potrivita; de asemenea, va puteti gandi sa il iluminati seara cu o lampa sau spoturi, mai ales daca acesta contine obiecte de design.