General

Cea mai frumoasă rochie de mireasă este cea pe care o alegi | Edenbride.ro

Scriu aceste rânduri pentru toate acele mirese care se ştiu nehotărâte. Acelea care, după ce caută luni în şir produsul ideal, fac o alegere după o noapte de nesomn şi apoi continuă să se întrebe dacă e cea bună, se răzgândesc, se oftică, vor să returneze şi tot aşa.

Cu rochia de mireasă este infinit mai greu, aşa că pregătiţi-vă! Asta nu înseamnă că misiunea vă va fi imposibilă, ci că trebuie cumva să vă dozaţi răbdarea şi eforturile pentru a rezista testului. În primul rând, deşi important, lăsaţi la o parte bugetul şi nu vă raportaţi în primul rând la el. Există şi pentru rochii de mireasă reduceri,aşa că nimic nu îţi este pur şi simplu refuzat. Uită-te la cei mai mari designeri, nu le vei cumpăra rochiile, dar vei putea regăsi sigur din modelele care îţi plac suficiente elemente şi la rochiile care îţi sunt ceva mai accesibile. Mai mult decât atât, poţi lua tot ce îţi doreşti de la fiecare ca să îţi faci rochia mult visată sau să o transformi pe cea care se apropie cel mai mult de ideal, astfel încât să bifeze tot ce este important pe lista ta.

De fapt, cu priorităţile şi lista ar trebui să începi, pentru că ele te pot ajuta să faci selecţia grosieră, cea care se întâmplă de obicei online. Ce rămâne apoi este la creme de la creme, aşa că de aici încolo va trebui să îţi iei alaiul de domnişoare de onoare şi să te apuci de probat. Dacă ce găseşti în oraşul sau zona ta nu te mulţumeşte, mergi mai departe, în ceea ce priveste orice model de rochii de mireasă Bucureşti este răspunsul, pentru că aici sunt concentrate toate numele care contează. Puneţi de o aventură la feminin, pregătiţi o escapadă de weekend pentru tot grupul de burlăciţe şi mergeţi la probat rochii de mireasă aşa cum fac irlandezii bar crawling sâmbătă seara şi nu veţi regreta.

Fetele pe care le iei cu tine au rolul de a te ajuta să te decizi, însă asta nu înseamnă nicidecum să cumperi ce vor sau zic ele. Părerea lor te poate ajuta dacă oscilezi între nişte modele sau dacă ai vreun dubiu referitor la ceva ce îţi place mult, dar parcă nu chiar 100%, însă cam atât. Pentru că este nunta ta, rochia ta şi punct. Şi o să mai fie ceva care te va ajuta să te decizi, un sentiment pe care nicio ţinută vreodată nu ţi l-a oferit, acela de a te simţi nu doar frumoasă, ci mai presus de toate iubită.

Cu siguranţă cea mai frumoasă rochie de mireasă este exact cea pe care o alegi pentru cea mai minunată zi din viaţa ta…