dozator de apa
General

Consumata de la cel mai bun dozator, apa are intr-adevar o calitate superioara!

Unii oameni considera dozatorul de apa un moft sau un lux, dand dovada de o gandire superficiala de tipul “oricum e buna si apa de la robinet”. La o privire mai atenta, insa, lucrurile stau complet diferit, in primul rand pentru ca in Romania, spre deosebire de tari occidentale precum Olanda, Suedia sau Danemarca, apa de la robinet nu este potabila. Simpla privire a unui pahar cu o astfel de apa, ca sa nu mai vorbim de testul gustului sau al mirosului, arata de ce nu se poate bea in siguranta un astfel de produs furnizat in casele tuturor romanilor, cu atat mai mult daca vorbim de copii sau femei insarcinate.

Pe de alta parte, un dozator de apa furnizeaza o apa de calitate superioara, atat timp cat este ales echipamentul unei firme profesioniste din domeniu. Spre exemplu, compania H2On, care livreaza apa la domiciliu si la birou in aceeasi zi, in toata tara, este premiata de trei ani consecutiv la nivel international, pentru calitatea produsului sau. Prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia) i-a acordat premiul Superior Taste Award in 2019, 2020 si 2021, iar, citind articolul in continuare, vei afla si motivatia juriului.

Apa de la H2On, un produs “impresionant, echilibrat, pentru un public larg”

Conform fiselor de jurizare, dozatorul de apa al companiei romanesti ofera un produs satisfacator atat din punct de vedere vizual (97 de puncte din 100), cat si al primei impresii (88%), olfactiv (88%), al gustului (86%) si al senzatiei finale (88%). Per total, scorul oferit de catre International Taste Institute a fost de 88,6 puncte, o valoare care vine sa certifice calitatea apei oferite de H2On si sa sporeasca increderea nenumaratilor parteneri, persoane juridice si fizice, care o comanda de ani de zile, inclusiv vedete precum Teo Trandafir, Daniel Buzdugan, Andreea Marin, Victor Slav sau Flick.

Notele specialistilor internationali in calitatea apei includ si urmatoarele mentiuni despre continutul bidoanelor de 19 litri pentru dozatorul de apa H2On:

– vizual, “este un produs cu un aspect incredibil si o transparenta deosebita, o apa pura si stralucitoare careia nu ai cum sa-i rezisti”;

– olfactiv, “apa aceasta are arome neutre, cu accente de mineralitate, este proaspata, fara impuritati, naturala si curata”;

– legat de gust, “este delicat, usor dulce, cu o alcalinitate subtila si o consistenta palpabila, potolindu-ti setea”;

– per total, “apa de la H2On este racoritoare, delicata cu bolta palatina, cu un aspect excelent si o salinitate minerala echilibrata, un produs impresionant, pentru un public larg”.

In aceste conditii, indiferent ca locuiesti singur, ai o familie numeroasa si/sau indeplinesti functia de manager al unei companii, achizitionarea unui dozator de apa de la H2On, impreuna cu bidoanele aferente, reprezinta una dintre cele mai bune, logice si putin costisitoare decizii pe care le poti lua pentru bunastarea ta si a celor de care ai grija. Hidratarea poate fi considerata cel mai important proces al organismului, asigurand functionarea acestuia in parametrii optimi, cu conditia ca apa consumata sa fie una de calitate superioara, iar cantitatea zilnica sa depaseasca 2-3 litri.