General

Cum să dai inimii tale o voce

Mergem împreună cu viața formând impresii în minte și judecând totul, dând naștere la diferite feluri de gânduri care ne epuizează. Există o cale mai bună? Citiți mai departe pentru a afla.

Sincer vorbind, simți totul cu inima – începând de la frumusețea mamei natură, oceane, lacuri, mări și cer până la conversații calde cu prietenii și cei dragi și îmbrățișarea lor.

Te simți încântat scriind o carte, pictând un peisaj și, de asemenea, portrete, făcând fotografii cu peisaje absorbante și gătind mâncăruri delicioase pentru prieteni și familie.

Dă voce tuturor acestor sentimente și exprimă-le din inima ta. Notează-le într-un jurnal sau jurnal. Îmbrățișați viața mai pozitiv și mai entuziasmat. Există multe avantaje la asta.

Surprinderea momentelor tale fericite și jubile și trecerea peste ele mai târziu face ca inima să se umple de bucurie și le împărtășești prietenilor și cunoscuților cu vocea din inima ta. Și ei ajung să se bucure de ceea ce aveți de dezvăluit și să vă aprecieze și să vă iubească compania.

Prin urmare, este foarte important să dai voce inimii tale, dar să nu gândești mult cu mintea și să nu fii critic.

A vorbi din inimă te ajută să creați relații mai bune. Dacă te întâlnești cu cineva și mergi la întâlniri, atunci când vorbești chiar din inimă, ea este atinsă și se îndreaptă cu tine. Ei nu se pot gândi la nimeni altul decât la tine pentru că le-ai captivat inimile.

Dacă îți promovezi munca creativă în mod profesional în fața unui public, fă-ți un punct de a prezenta cu inima și sufletul în ea, transmițându-ți sentimentele despre munca ta care te pasionează. Vei cuceri inimile audienței tale, iar ei vor veni voluminos, cumpărându-ți produsele.

Chiar și venind să vorbești despre familia și copiii tăi imediati, dacă le comanzi mereu despre treburile casnice, probabil că ei se vor simți epuizați și vor începe să te ignore. Vorbește cu o voce blândă și liniștitoare din miezul inimii tale, dar fii în control și convinge-i să facă tot ce vrei. Mereu funcționează pentru că nimănui nu îi place să primească comenzi constante. LAUGH OUT LOUD!

Există nenumărate exemple de ceea ce poate face în avantajul tău să-ți dai o voce inimii tale. Prin urmare, urmează-ți inima oriunde mergi, comunică din inima ta și simte cu inima ta. A judeca și a critica cu mintea aproape întotdeauna te duce în eșec și nu te duce nicăieri.

Prin urmare, în rezumat, aș sfătui să exersați să simți totul cu inima și să-l exprimi cu o voce ascuțită și înflăcărată și vei avea întreaga lume la îndemână, captivându-i și hipnotizându-i.