dozator apa
General

De ce montarea unui dozator de apa intr-un parc de distractii este o idee buna?

Parcurile de distractii sunt unele dintre cele mai vesele si pline de viata locuri din orase, din mai multe motive evidente. In primul rand, ele sunt “populate” de copii, care alearga in voie, chiuie, se dau in carusel ori masinute si mananca floricele de porumb sau vata de zahar pe bat. In al doilea rand, toate instalatiile, inclusiv cele enumerate anterior, dar si celebrele trenulete sau roti imense, sunt puternic colorate, luminate si zgomotoase, inducand o atmosfera placuta, care nu are cum sa te incarce altfel decat pozitiv.

Totusi, pare ca lipseste ceva din “peisaj”: un dozator de apa! Citind articolul in continuare, vei afla atat care sunt argumentele pentru a achizitiona si instala un astfel de echipament printre tiribombe si stand-urile cu popcorn, cat si de unde sa il cumperi, pentru a fi sigur ca faci o afacere rentabila si furnizezi copiilor si adultilor o apa de calitate. Prin urmare, daca esti administratorul unui asemenea loc magic, plin de voie buna, porumb fiert si baloane de sapun, vei afla si de ce este nevoie de un aparat precum cele de la compania romaneasca H2On.ro:

1. Un dozator de apa furnizeaza o apa de calitate. In primul rand, daca alegi brand-ul amintit mai sus, vei avea parte de o apa de calitate, 100% microbiologic pura si netratata prin clorinare, intrucat legea interzice aceasta procedura pentru apa de izvor. Compania H2On a fost premiata inclusiv la nivel international pentru calitatile apei sale (Superior Taste Award, acordat de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles – Belgia, in 2019, 2020, 2021 si 2022 – anul acesta, cu mentiunea trei stele/punctaj maxim). Astfel, ai certitudinea ca oferi celor mici un produs sigur si sanatos;

2. Un dozator de apa inlocuieste cismelele defecte sau insalubre. In al doilea rand, intr-un parc de distractii, alternativa pentru hidratare, pe langa achizitionarea unor sticle de 0.5 L la suprapret, este reprezentata de cismele, insa acestea au cel putin doua probleme mari. Pe de-o parte, ele sunt destul de insalubre, iar, pe de alta parte, apa pe care o furnizeaza nu este una de calitate, lucru certificat de mirosul si gustul acesteia, care nu pot fi descrise drept “apetisante”. In schimb, apa de la H2On.ro, cu un pH de 7.8, este… pe gustul tuturor, atat la propriu, cat si la figurat!

3. Un dozator de apa reprezinta alternativa sanatoasa la sucuri. Nu in ultimul rand, daca vor avea acces la o apa de calitate, mai rece sau mai calda, in functie de preferinte, copiii vor fi mai putin tentati sa consume sucuri, care contin mult zahar si sunt daunatoare, indiferent ca vorbim despre cele carbogazoase sau “fara acid”. De altfel, prezenta unui dozator se poate dovedi benefica si pentru adulti, din acest punct de vedere, intrucat foarte multi, in special cei din generatia tanara, activa pe piata muncii, pur si simplu “uita” sa se hidrateze in mod corespunzator sau prefera alte bauturi, spre exemplu bere sau cola. In schimb, nu trebuie omis faptul ca apa este singurul lichid esential vietii, care ajuta organismul sa isi desfasoare toate procesele specifice, in parametrii optimi.

In concluzie, instalarea unui dozator de apa intr-un parc de distractii aduce numai avantaje, pentru toate partile implicate!