General

De ce sa iti petreci concediul intr-un loc in care exista un aqua park?

Vrei sa iti petreci concediul intr-un loc fabulos, in care sa te simti bine de fiecare data? Noi iti recomandam aqua park Calimanesti, dar poti alege si alte destinatii in functie de preferinte. Iata care sunt cele mai bune motive pentru care sa mergi al un aqua park.

Te poti distra si te poti simti din nou copil

Este la fel de interesant sa discutam despre politica la un restaurant scump si sa mergem pe un tobogan cu apa. Copiii sunt destepti. Ei stiu ce este distractiv si stiu sa fie fericiti. Un parc acvatic este locul ideal pentru a invata de la cei mai buni. Nu mai fi atat de adult. Ia un colac de cauciuc si mergi catre cel mai mare si mai colorat tobogan pe care il poti gasi.

Esti doar tu si costumul tau de baie

Nu conteaza daca costumul tau este de la Walmart sau Savile Row. Un costum de baie este intotdeauna mai confortabil decat orice altceva si il poti uda.

Renunti la inhibitii

Nu esti niciodata lipsit de constrangeri decat atunci cand cobori un tobogan de apa foarte abrupt. Nu poti sa nu fii tu insuti si te vei simti grozav.

Poti tipa in voie

Pe cele mai infricosatoare tobogane, probabil ca ai chef sa tipi. E in regula. Poti. Nimeni nu va crede ca esti ciudat. Gaseste cel mai abrupt tobogan pe care simti ca poti sa te dai si distreaza-te in voie chiar daca asta inseamna sa tipi cat sa te auda tot parcul.

Poti concura cu prietenii pe toboganele cu apa

Aproape fiecare parc acvatic au locuri pentru mai multe persoane care pot concura simultan – si intotdeauna cel mai greu castiga pentru ca va ajunge mai repede jos.

Te poti distra in aap si te poti uda

Sigur, faci dusuri, dar nu este acelasi lucru. Cand ploua, deschidem o umbrela. Cand vedem o baltoaca, ne plimbam in jurul ei. Intr-un parc acvatic, misiunea ta este sa fii cat mai ud.

Iti dai seama ca problemele tale nu sunt atat de mari

Inainte de a merge intr-un parc acvatic, este firesc sa te simti prea ocupat pentru asta. „Oh, am prea multe de facut”, spui si amani mersul in parc. „Nu am timp pentru astfel de lucruri copilaresti.”

Te rog, ignora acele voci si mergi oricum. Te distrezi atat de mult incat realizezi cat de neimportante sunt majoritatea problemelor tale.

Vii acasa epuizat — cu adevarat epuizat.

Te distrezi atat de mult incat ai uitat ca esti obosit si flamand. Dupa o excursie intr-un parc acvatic, tot ce poti face este sa stai pe canapea si sa atipesti. E un lucru bun. A doua zi te simti complet improspatat.

 

Te distrezi cu familia si prietenii

Un parc acvatic este fantezie 100% pura. Si asta inseamna ca nimic nu te poate impiedica sa te distrezi. Fara apeluri telefonice. Fara e-mailuri. Nimic. Poti petrece intreaga zi cu familia fara probleme.

Esti mai bine pregatit pentru a face fata din nou vietii de adult

Daca vrei sa rezolvi probleme, este esential sa fii pozitiv. Parcurile acvatice te fac fericit. Nimic nu iti stimuleaza starea de spirit mai repede si asta inseamna ca esti mai eficient dimineata.