General

Descopera avantajele colaborarii cu MLM Medical

Spitalele, clinicile si cabinetele medicale sunt medii sterile in care este obligatorie respectarea unui set strict de reguli de igiena si siguranta. Printre cele mai importante se numara purtarea de manusi de protectie si schimbarea lor de fiecare data cand exista risc de contaminare. Acest proces continuu necesita o rezerva semnificativa de manusi din latex, astfel incat sa nu se instaleze niciodata o criza sanitara cauzata de stocuri insuficiente. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, MLM Medical propune colaborari pe termen lung prin care sa asigure toate consumabile necesare in spatiile medicale.

Asigura stocuri continue cu MLM Medical

Daca inchei un contact de colaborare de lunga durata cu MLM Medical, ai garantia faptului ca institutia medicala pe care o administrezi nu va duce niciodata lipsa de suficiente manusi de unica folosinta are sa asigure necesarul de lucru. Stabilim inca de la inceput frecventa expedierilor, cat si zilele sau orele la care se face livrarea, pentru o colaborare cat mai eficienta.

Calitate garantata

La MLM Medical colaboram doar cu producatori autorizati, care utilizeaza materiale de cea mai buna calitate in realizarea manusilor de protectie. Latexul este ideal pentru a feri pielea de factori de risc externi, fara a afecta simtul tactil. Manusile sunt ca al doilea strat de piele, fixe, si perfect mulate, pentru a facilita manipularea instrumentelor de lucru cu cat mai mare precizie. Sunt foarte rezistente si nu prezinta riscul de a se rupe in timpul interventiilor. Sunt produse certificate care asigura protectie maxima atat pentru cadrele medicale, cat si pentru pacientii cu care interactioneaza.

Variante pentru toate nevoile

Pe site-ul nostru vei gasi manusi din latex in diverse forme si culori. Pe langa materialul din care sunt realizate, dimensiunea joaca un rol esential atat pentru gradul de protectie oferit, cat si pentru stabilitate. Asadar, sunt disponibile in marimi incepand cu XS si pana la XL, in variante de alb sau albastru deschis.

Preturi foarte avantajoase

Manusile se cumpara in seturi a cate 100 de bucati. Aceasta varianta este cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar. Cu cat cantitatea creste, cu atat pretul per unitate scade, principiu valabil in cazul tuturor consumabilelor de la MLM Medical.

Plaseaza chiar acum o comanda direct de pe site

La MLM totul se intampla foarte repede, pentru a elimina problemele cauzate de epuizarea stocurilor. Demersul se realizeaza in integralitate online si se poate finaliza in cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi un cont de utilizator in cazul in care nu ai dea unul. Adaugi produsele in cos, la cantitatea, dimensiunile si culorile dorite si transmiti solicitarea. Noi o vom procesa cat mai repede si o vom expedia la adresa indicata in cel mai scurt timp.