General

Ești model videochat? Iată câteva greșeli care ți-ar putea limita câștigurile

Ai constatat că nu reușești nicicum să îți crești încasările de la o lună la alta? Indiferent de eforturile pe care le depui, membrii și sesiunile private se lasă așteptate? Atunci poate faci una din aceste cinci greșeli comune pe care numeroase modele începătoare – dar nu numai – le fac și care le afectează câștigul.

Ești prea timorată și stresată

Teama reprezintă o piedică imensă în calea succesului tău. Fie îți este teamă să nu fii descoperită de apropiați, fie că ai temeri să nu te cerți cu un membru fidel, fie îți este frică că nu vei face suficienți bani… toate aceste temeri și griji nu fac decât să îți afecteze performanța și se reflectă în atitudinea ta pe cameră. Nu te lăsa demoralizată atât de ușor. Videochatul este un domeniu care presupune multă răbdare, încredere și, bineînțeles, muncă. Dacă te vei simți confortabilă și în largul tău cu ceea ce faci, dacă vei avea un moral ridicat la job, te vei bucura de încasări mari.

Nu investești suficient în tine și în imaginea ta

În diverse domenii cum este și acesta, primul lucru pe care îl vezi este imaginea de model videochat. Nu cred că a văzut cineva o cântăreață sau o actriță care să apară neîngrijită în public. Acesta este un concept pe care și tu trebuie să îl aplici. Trebuie să ai mereu un aspect îngrijit și să acorzi o atenție sporită felului în care apari în fața camerei web. Acordă atenție machiajului, părului, dar și ținutelor adoptate.

Nu ești tu însăți

Dacă te inspiri mereu de la alte modele din studio chat sau încerci să faci lucruri pe care tu nu le faci de obicei, care nu îți stau în caracter, riști ca acest lucru să îți afecteze câștigurile. Un membru apreciază autenticitatea mai degrabă decât perfecțiunea. Trebuie să fii sinceră și deschisă și să îți exprimi personalitatea.

Nu înveți niciodată din greșeli

Dacă obișnuiești să ai private-uri scurte sau un membru îți lasă o recenzie negativă, nu este cazul să fii demoralizată. Asta deoarece nicio persoană nu s-a născut învățată. Trebuie să fii sinceră cu membrii și să le spui că ești încă la început. Vei fi surprinsă să vezi cât pot fi de înțelegători unii dintre ei. Dăm un exemplu: dacă ai membri care spun că le-ar plăcea să le vorbești mai mult, dar tu ești în pană de idei notează pe un carnețel pe care îl ții în cameră câteva subiecte posibile de discuție.

Câte din aceste greșeli le faci și tu? Orice problemă are o soluție!