General

Go Vita – sprijin pentru sănătatea organismului tău

Dă-ți timp și observă-ți corpul pentru a putea înțelege ce încearcă să îți transmită. De multe ori acesta ne dă semne pe care le ignorăm, dar care dacă ar fi interpretate corect, ar putea face o diferență mare asupra felului în care ne simțim și a calității vieții în general. Deficiența de potasiu este una dintre problemele cu care ne putem confrunta fără să știm și care, nerezolvată, duce la apariția unor complicații serioase. De aceea este important să fim atenți la fiecare indiciu și să căutăm răspunsuri pentru simptomele resimțite. Administrarea de suplimente naturale poate fi primul pas spre restabilirea unui echilibru optim în organism. Cere părerea medicului tău și, dacă este cazul, optează pentru suplimente cu potasiu de pe go-vita.ro.

De ce este important potasiul pentru sănătate?

Un mineral esențial care se găsește în toate țesuturile din organism, potasiul este important pentru realizarea corectă a numeroase funcții și procedee vitale. Reglarea fluidelor din interiorul celulelor, reglarea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac, stabilirea unei funcții digestive corecte, creșterea armonioasă sau reechilibrarea nivelului de apă și a PH-ului din organism sunt doar câteva dintre rolurile de bază pe care acesta le îndeplinește.

Cum asigurăm doza zilnică de potasiu?

O alimentație echilibrată te va feri întotdeauna de instalarea carențelor. Totuși, există situații în care din cauza anumitor probleme de sănătate sau restricții alimentare să nu poți asimila corect toate substanțele nutritive esențiale. În aceste cazuri, o soluție foarte eficientă este administrarea de suplimente naturale. Fă analizele necesare pentru detectarea problemelor cu care te confrunți și optează, după recomandarea medicului, pentru formulele și concentrațiile de care are nevoie corpul tău.

Care sunt primele semne ale unui deficit?

Organismul nostru semnalează de fiecare dată când există un dezechilibru pe care nu îl poate remedia pe cont propriu. În cazul în care nivelul de potasiu este sub media recomandată, vei putea întimpina probleme precum senzație continuă de oboseală, aritmii cardiace, respirație îngreunată, probleme digestive, crampe musculare, furnicături, schimbări bruște de dispoziție și multe altele. Deficitul de potasiu poate fi determinat printr-un test rapid de urină.

Alege Go Vita și contribuie activ la un organism sănătos

Dacă medicul tău a stabilit că te confrunți cu o valoare redusă a potasiului, primul pas îl va reprezenta recomandarea de suplimente. Go Vita îți pune la dispoziție o gamă variată de astfel de tratamente eficiente și nedăunătoare dintre care să le alegi pe cele care se pliază nevoilor organismului tău. Potasiu 99 mg-100 tablete este una dintre variantele care și-au demonstrat eficiența de-a lungul timpului în combaterea simptomelor deficitului de potasiu și la care poți apela cu încredere ori de câte ori este nevoie.

Sănătatea este în mâinile tale, iar Go Vita te ajută să o întreții!