General

Munca în depozit poate fi de acum mult mai ușoară cu ajutorul echipamentelor Vectra

Munca în depozit este dominată de aplicații grele și dificile care necesită foarte mult efort din partea lucrătorilor. Pentru manipularea și transportul mărfurilor este nevoie de echipamente performante care să faciliteze și să urgenteze procedurile de lucru, pentru a obține rezultate bune. Vectra vine în ajutorul companiilor industriale cu o gamă impresionantă de mașini și echipamente performante care duc lucrul în depozit la un alt nivel. Cumpără transpalete Vectra și eficientizează transportul mărfurilor pe distanțe mici!

Descoperă gama de transpalete de la Vectra

Transpaletele manuale sunt echipamente destinate transportului pe distanțe mici a mărfurilor și sunt disponibile în trei variante: transpalete manuale, transpalete manuale cu cântar și transpalete manuale cu catarg. Fiecare dintre acestea pot transporta o sarcină maximă cuprinsă între 1.000 și 2.500 kg, cu o înălțime de ridicare de la 200 până la 1.600 mm. În acest mod există o opțiune potrivită pentru orice tip de aplicație, ceea ce permite tuturor lucrătorilor să manevreze varianta optimă. Toate transpaletele disponibile oferă o ridicare stabilă, funcționare ușoară, siguranță și fiabilitate în așa fel încât să devină un suport sigur pentru creșterea productivității în companie.

Transpaletele Vectra au o serie de caracteristici specifice care fac utilizarea eficientă și sigură chiar și în condiții nefavorabile. Roțile din cauciuc și poliuretan, care pot fi ajustate după tipul de sarcină transportată, precum și centrul de control digitalizat fac transportul mărfurilor o procedură foarte ușoară și rapidă, în orice circumstanțe. 

Cumpără în siguranță de la Vectra

Vectra este distribuitor de echipamente pentru manipularea și transportarea mărfurilor cu peste 28 de ani de experiență în România, timp în care a colaborat doar cu producători de renume internațional, Yale fiind principala marcă care conturează gama de transpalete. Echipa Vectra te ajută să alegi modelul de echipament ideal pentru nevoile tale, care să se adapteze bugetului de care dispui, prin servicii gratuite de consultanță și suport. 

Navighează printre zecile de opțiuni de transpalete afișate pe site, analizează-le și compară-le, pentru ca, în final, să poți solicita o ofertă personalizată. Te bucuri de prețuri competitive la toată gama de transpalete manuale, plus oferte și promoții periodice care te vor ajuta să faci achiziția necesară, fără un efort financiar ridicat. În plus, există și varianta prin care poți închiria transpalete, pentru a nu fi nevoit să faci o achiziție însemnată atunci când ai nevoie de aceste echipamente pe o perioadă determinată.

Nu în ultimul rând, Vectra oferă și servicii de reparații și garanții pentru fiecare echipament pus spre comercializare, în așa fel încât să te bucuri de o exploatare la capacitate maximă a acestora, fără griji.

Eficientizează munca în depozite cu ajutorul transpaletelor de la Vectra!