General

OVB Romania si cei 100 de parteneri puternici

In spatele oricarui proiect de succes stau munca mai multor oameni, inteligenta si puterea acestora. O echipa se consolideaza in timp si castiga increderea solicitantilor de servicii si de produse in conditiile in care:

-manifesta disponibilitate, oferind consumatorilor toate informatiile de care au nevoie;

-pun la dispozitia consumatorilor de produse si de servicii informatiile de care au nevoie si datele de contact pentru a ajunge direct si repede la produsele necesare;

-diversifica  produsele, astfel incat niciun client vechi sa nu mearga la concurenta pentru ca nu gaseste la compania sau firma respectiva produsul dorit;

-este demna de incredere pentru ca a respectat mereu contractele, atat in ceea ce priveste datele prevazute, cat si sumele specificate in mod clar in contract.

Onestitatea unei echipe ii ofera credibilitatea care o face sa se mentina pe piata, dar nu in orice pozitie, ci in pozitia de lider de top.

OVB Romania este una dintre aceste echipe de incredere care mediaza asigurari eficiente pentru clienti, bizuindu-se pe onestitatea partenerilor financiari puternici pe care ii are. OVB a venit in Romania cu un palmares impresionant: peste 40 de ani de activitate la cele mai inalte standarde, milioane de clienti multumiti pe deplin si reprezentante in peste 16 state europene. La aceste date se dauga miile de consultanti financiari bine pregatiti si cei peste 100 de parteneri puternici care investesc cu grija si maxima eficienta banii clientilor.

Si in Romania, OVB a reusit sa infaptuiasca minuni. In prezent, broker-ul de asigurari a ajuns la 120 000 de clienti. Dupa cum evolueaza piata asigurarilor si dupa cum isi consolideaza pozitia OVB Romania se estimeaza ca pana la sfarsitul acestui an va ajunge la 150 000 de clienti, iar pana la sfarsitul anului viitor numarul clientilor va fi de 200 000 de romani multumiti pe deplin de asigurarile mediate de expertii care lucreaza in cadrul companiei.

OVB Romania reuseste datorita faptului ca plaseaza omul in centrul tuturor demersurilor sale, reuseste sa ii castige increderea si sa realizeze pentru el asigurari exceptional de avantajoase.

De pilda, asigurarea de sanatate face adevarate minuni cand asiguratul se imbolnaveste. Ea ofera resurse financiare necesare unei ingrijiri speciale ca persoana respectiva sa nu mai sufere atat de mult si boala sa i se  amelioreze sau sa se vindece, dupa caz. Anumiti pacienti bine ingrijiti traiesc cu o boala in corpul lor zeci de ani de parca s-ar invata cu ea.

Prelungirea vietii se datoreaza medicilor, tratamentelor si interventiilor moderne, dar si vointei bolnavului. Pacientul trebuie sa isi doreasca sa traiasca. El are aceasta indatorire fata de sine, fata de parintii care i-au dat viata, fata de cercetatorii care au descoperit metode de neutralizare a bolii si fata de apartinatorii si toti prietenii care il iubesc.

Din aceleasi considerent, adultii trebuie sa isi faca in acest moment o asigurare de sanatate mediata de OVB Romania, sa nu isi puna familia in dificultate in cazul unei imbolnaviri.

O asigurare de sanatate mediata de OVB se concretizeaza in:

-consultatii atente la cei mai buni specialisti din domeniu, gratuite;

-ingrijiri atente in clinicile private, dotate cu aparatura necesara pentru investigatiile care se impun;

-deplasarea in strainatate, internarea la cele mai bune clinici de acolo si decontarea camerei de hotel pentru apartinatorul care insoteste asiguratul, sa ii fie aproape tot timpul;

-oferirea unei prime lunare de subzistenta in cazul pierderii totala a capacitatii de munca.

Acestea sunt motivele pentru care asigurarile de sanatate mediate de OVB Romania conduc in topul asigurarilor de profil din tara.

Romanii le socilita cat mai des din doua motive:

  1. Au aflat de la rudele si cunoscutii asigurati cat de bine au fost tratati in timpul bolii si doresc sa isi rezerve anticipat aceste ingrijiri in cazul in care se produc accidente sau imbolnaviri.
  2. Se tem de ceea ce vad in jurul lor: oameni grav bolnavi si atat de saraci, incat nu au cu ce sa isi cumpere tratamentele sau sa mearga la consultatii si investigatii.

Tatii care lucreaza in strainatate in conditii de risc maxim au inteles de ce este bine sa isi faca o asigurare de viata. In ultimul timp au murit multi barbati tineri si puternici la volanului unui tir de epuizare sau din cauza stresului care s-a acumulat si a cauzat un infarct miocardic care a dus la deces.

Un om responsabil nu isi pune familia in dificultate nici in timpul vietii, nici in cazul in care decedeaza. Asigurarea de viata inseamna repatriere 100 % gratuita si decontarea tuturor cheltuielilor de inmormantare si o suma de bani care revine familiai ca aceasta sa aiba din ce supravietui un timp.

Familia poate fi formata dintr-o mama casnica si doi copii mici care nu pot fi lasati singuri in cazul in care se intampla o nenorocire si singurul aducator de venituri din casa moare.

Se impune ca viitorul sa fie abordat cu maxima responsabilitate, in special cand sunt la mijloc copii. Un parinte va actiona din timp sa isi asigure si o pensie facultativa ca la batranete sa fie independent din punct de vedere financiar si sa nu puna pe umerii copiilor sai o povara greu de dus.

Se pot face contracte pe sume mici care sa fie virate lunar, dar pe ani multi ca in cont sa se adune o suma mare menita sa usureze batranetea.

Asigurarea de locuinta, asigurarea de calatorie sunt forme prin care persoana care le solicita demonstreaza ca se iubeste pe sine si ii iubeste pe cei dragi, de aceea dovedeste maxima responsabilitate.