General

Poate fi tratamentul cu implant dentar un cadou potrivit pentru parinti?

Pentru grija pe care ti-au purtat-o, pentru dragostea cu care te-au crescut si te-au ajutat sa te dezvolti, parintii merita sa primeasca, din cand in cand, o mica atentie, prin care sa le arati iubirea, respectul si recunostinta pe care le porti fata de ei. Astfel de gesturi ii vor impresiona pana la lacrimi cu siguranta.

Pentru ca, in majoritatea cazurilor, persoanele in varsta pun pe plan secund propria sanatate si bunastare, foarte multi dintre ei ajung sa aiba probleme de sanatate. Odata cu inaintarea in varsta si cu lipsa vizitelor la clinica stomatologica, sanatatea danturii se poate deteriora. Daca si parintii tai se confrunta cu problema dintilor lipsa, tratamentul cu implant dentar poate reprezenta cel mai util cadou pe care l-ai oferit. Dental Premier este una dintre clinicile stomatologice de top, care se mandreste cu mii de oameni carora le-a redat zambetul perfect.

Un cadou “altfel”

Chiar daca nu te-ai gandit pana acum la un astfel de dar, cu siguranta poti sa intelegi avantajele pe care un implant dentar le-ar aduce in viata parintilor tai. Acest tratament reprezinta cea mai eficienta metoda de inlocuire a dintilor lipsa. Implantul este o piesa din titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman.

Aceasta interventie aduce adevarate beneficii in viata oricarui pacient. Un mare avantaj al tratamentului este faptul ca se potriveste pentru toate categoriile de varsta, astfel ca, indiferent de cati ani au parintii tai, ai siguranta ca vor putea beneficia de un implant dentar.

Odata inserata, aceasta piesa inlocuieste radacina care lipseste si ofera senzatia de dinti naturali. In aces fel, aspectul zambetului, dar si al fetei va fi vizibil imbunatatit. Din moment ce au dantura reintregita, parintii tai vor putea zambi “cu gura pana la urechi”, fara sa se mai simta stanjeniti, cum se intampla, probabil, in cazul in care aveau dinti lipsa.

Asadar, calitatea vietii si increderea in propria persoana vor creste semnificativ, vor putea iesi linistiti la plimbari, la cumparaturi, vor sta de vorba cu vecinii, fara sa mai stea cu grija problemelor dentare.

implant dentar

Varietate de tratamente cu implant dentar

Intrucat exista mai multe tipuri de tratament, ai siguranta ca, pentru orice problema ar avea, parintii pot beneficia de un implant potrivit. INNO, Bredent, Megagen, Nobel Biocare si subperiostal personalizat, acestea sunt variantele dintre care ei, impreuna cu mediul, pot alege.
Un astfel de cadou poate spune mai mult decat o pot face 100 de cuvinte. Prin acest gest frumos, vei exprima dragostea si recunostinta pe care le-o porti fiintelor care ti-au dat viata si care au avut grija sa iti calauzeasca pasii, astfel incat sa ajungi persoana din prezent.

Ia legatura cu echipa Dental Premier si discuta despre o consultatie pentru parintii tai. Inca de cand vor intra pe usa cabinetului, vor fi tratati cu respect si cu bun simt, astfel incat sa se simta ca acasa. Medicul specialist le va oferi toate informatiile necesare si va avea grija sa le readuca zambetul, la propriu si la figurat.

Ofera in dar un tratament cu implant dentar, de care parintii se vor bucura o viata intreaga!