General

Profesori care se confruntă cu Burn Out: Hobby-uri după oră/ Obținerea de venituri suplimentare

sine în mijlocul lucrărilor de hârtie, maturizare și altele asemenea. Da, chiar avem nevoie de creativitate în acest aspect al vieții noastre.

Eu, unul, mă asigur întotdeauna să am timp să am acest așa-zis timp pentru mine. Fără distragere a atenției, nu te deranja să mă deranjezi, te rog și altele asemenea.

Da, aseamănă cu „nu deranja” pentru că tocmai mi-am primit un timp pentru a fi singur, dar nu singur. Mulțumit, chiar și de fericire, cu mine însumi. Acesta este luxul pentru care fiecare profesor trebuie să se străduiască, după o grămadă de lucrări făcute, altele pe jumătate făcute și puține anulate. Ei bine, este doar o chestiune de a finaliza toate lucrările, totuși treptat.

Cum își petrec, unii, profesorii timpul după toate acele lucrări și toate gata? Și, câștigând venituri suplimentare, în același timp.

1. Grădinărit — plantarea răsaduri de struguri, cultivarea lor pentru a da fructe de pădure dulci în timp de șase până la opt luni este, un fel, timpul meu liber de hârtie și tot. A vedea răsadurile crescând, a le uda și a pune îngrășământ organic ar putea fi cu adevărat grozav pentru psihic. Satisfacția este garantată de fiecare dată când vedeți lăstari verzi, apar rădăcini, iar creșterea robustă se vede după zile de transplantare din punga de semințe în sol. Răsadurile de struguri sunt vândute unui cultivator de colț de struguri care își dorește propriul baldachin de struguri în timp ce distrează oaspeții/i și bea ceai sau cafea.

2. Vânzarea online — da, pentru a crește veniturile, trebuie să avem o agitație secundară, astfel încât ambele capete să se întâlnească, având în vedere salariul scăzut la domiciliu după ce toate deducerile de la instituțiile de creditare guvernamentale și private au fost eliminate, o a rămas doar o mizerie pentru plata unui profesor. Câștigurile ar putea depinde de creativitatea și spiritul întreprinzător al profesorului.

3. Fabricare/vânzare artizanală — cu abilitățile de a crea coșuri, perne, perdele, rochii pentru bebeluși, printre alte articole realizate manual în scopuri de vânzare, profesorii pot avea venituri suplimentare pentru a plăti facturile — de la electricitate la apă la telefon mobil încărcare în rate lunare, cum ar fi motocicletă, aparat de bucătărie, printre altele… da, luptă, supraviețuind șanselor. Produsele ar putea fi vândute în magazinul online din jur.

4. Locuri de muncă de tutorat — importanța lecturii și calculelor face ca predarea abilităților să fie viabilă din punct de vedere financiar. Da, cu un preț pe oră, să spunem 3 USD ar putea într-adevăr să creeze un venit suplimentar, atâta timp cât ai energia pentru a lua mai mulți tutori sub expertiza ta. Câștigurile ar putea cumpăra o pereche de pantofi sau alte necesități personale

5. Îngrijirea magazinului de sari-sari/magazinului verde – a avea un magazin universal te-ar putea ajuta cu adevărat să ai un venit constant. Cu toate acestea, în fiecare colț, există un magazin de sari-sari care concurează pentru puțini clienți. Cultura filipineză în cea mai bună condiție, când un vecin deschide un magazin de sari-sari, așteptați-vă să apară altul, doar pentru a concura. Câștigurile depind de modul în care îi convingeți pe vecini să vă patroneze magazinul mai mult decât pe cel al concurenților.

6. Servicii de scriere fantomă — pentru cei cu talent de a aranja cuvinte, să zicem scrierea de articole, cercetarea sau povestirile pentru cineva ar putea fi o afacere profitabilă. Atâta timp cât știi cum să-ți convingi clienții că ai ceea ce este necesar pentru a crea piese de înaltă calitate și suficient de acceptabile pentru a nu discrimină publicul. Câștigurile ar putea cumpăra bijuterii scumpe.

7. Servicii de baby-sitting – cu afluxul de locuri de muncă de acasă, sunt șanse să existe mame care au nevoie de mână suplimentară pentru a avea grijă de bebelușii lor. Să ai o creșă este oarecum distractiv și te-ar face să plătești facturile din câștigurile tale. Da, dacă există mașină în comun, există și oportunități de îngrijire a bebelușilor în jur. Câștigurile ar putea, de asemenea, să facă față plății facturilor.

Ei bine, asta e tot deocamdată. În lunile următoare, vom avea locuri de muncă secundare suplimentare bune pentru a câștiga bani, cu mai puțin efort și pline de distracție.

Acum, mai mult ca niciodată, locurile de muncă secundare economisesc grație pentru potențialele de câștig limitate din cauza pandemiei de COVID-19. Doar cei duri, se străduiesc și se dezvoltă.

Larry Icabandi Nabiong

Profesor de școală generală, autor de novele publicate, scriitor de articole, cultivator de colțuri de struguri, susținător al mediului și al IP, aspirant antreprenor social, printre alte eforturi mari.

În prezent, lucrează la prima sa novelă pentru ao edita și publicat, pentru a susține diferitele sale promovări, înălțând spiritul oamenilor și multe în viață. Sunteți interesat să aruncați o privire asupra numeroaselor sale planuri, atât în ​​ceea ce privește scrisul, cât și susținerea problemelor relevante pentru timpul prezent? Luați legătura și faceți diferența împreună.