General

Sa faci videochat inseamna sa-ti doresti mai mult de la viata si sa stii cum poti obtine!

Fiecare om isi doreste sa fie fericit si prosper, sa arate bine si sa isi implineasca dorintele cat mai repede si mai complet. In timp ce unii isi risipesc viata asteptand ca aceste lucruri sa se intample de la sine, altii isi iau soarta in propriile maini si decid sa actioneze inca din tinerete.

Este cazul fetelor care aleg sa practice videochat la Studio-20.ro si, intr-o perioada scurta de timp, isi transforma viata in mod radical. Iata care sunt secretele care explica atractivitatea sporita a industriei de divertisment online dedicata adultilor!

Castigurile obtinute

Companiile serioase din domeniu se asigura ca modelele online ating un nivel financiar satisfacator inca din primele luni de lucru. Ele primesc, la inceput, o suma minima garantata in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate pe platformele online.

Ulterior, nivelul castigurilor creste consistent, pe masura ce fetele care practica videochat atrag mai multi barbati care platesc pentru compania lor virtuala. Castigurile pornesc de la un comision in valoare de 50% din incasarile generate, la care se adauga bonusuri acordate pentru numarul de ore lucrate, pentru comportament online perfect sau pentru fidelitate fata de echipa.

Dezvoltarea increderii in sine

Modelele sunt ajutate sa isi descopere si sa isi dezvolte calitatile de o intreaga echipa formata din profesionisti. Este vorba despre trainerul de videochat, precum si despre profesorii de limba engleza, de cultura generala si de make-up, care le ofera toate informatiile necesare pentru a reusi.

Interactiunea zilnica cu barbati din lumea intreaga, cu varste, profesii si pasiuni diferite, ajuta la cresterea abilitatilor de comunicare si la o mare incredere in propriile abilitati de seductie. Modelele ajung sa cunoasca foarte bine natura umana si devin capabile sa se descurce excelent in diverse imprejurari de viata.

Flexibilitatea programului

Atunci cand lucrezi intr-un studio, ai posibilitatea ca, la inceputul fiecarei perioade, sa iti alegi singura programul de lucru. Exista trei variante de incepere a programului: dimineata, dupa-amiaza tarziu sau noaptea.

Datorita acestui fapt, fetele care practica videochat pot sa urmeze in paralel cursurile unei facultati, fara a fi nevoite sa lipseasca de la cursuri sau de la examene. La randul lor, femeile care si-au intemeiat o familie vor putea sa le acorde timp celor dragi.

Asigurarea confidentialitatii

Una dintre principalele temeri ale fetelor care se gandesc sa lucreze in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti consta in teama ca anumite persoane vor afla cu ce anume se ocupa. Cariera in sine nu are nimic rusinos, insa nu toata lumea a scapat de prejudecati, astfel ca poate fi dificil sa le explici parintilor sau unor prieteni mai conservatori ce anume faci zi de zi.

De aceea, studiourile asigura confidentialitate deplina. Activitatea este desfasurata la adapostul unui pseudonim, care nu va fi cunoscut de nicio persoana din afara echipei. In plus, pentru a elimina si riscul unor descoperiri intamplatoare, modelele au posibilitatea de a bloca utilizatorii dintr-o anumita zona geografica. Astfel, nu afla cu ce anume se ocupa decat persoanele carora chiar ele le dezvaluie acest lucru.

Daca stii ce vrei de la viata, iti vei da seama rapid ca poti obtine aceste lucruri facand videochat! Este calea spre succes care se afla chiar acum la dispozitia ta!