General

Tigarile electronice – inovatie pentru sanatatea fumatorilor

In vederea reducerii ratei de fumatori a fost nevoie conceperea si implementarea unor metode alternative, mai putin daunatoare. Principalul aspect care trebuia luat in vedere pentru a putea convinge cat mai multe persoane sa renunte la fumatul clasic a fost oferirea unei solutii mai bune care insa sa nu elimine complet placerea de a fuma si caracterul social. Multe persoane declara ca fumeaza de placere, pentru a se relaxa sau din motive de socializare. Astfel ca, tigarile electronice au reprezentat cea mai buna solutie in acest sens, pastrand toate caracteristicile unei tigari clasice, mai putin substantele daunatoare.

Intra in magazinul online Voore si cumpara de aici tigari electronice in cea mai potrivita varianta pentru gusturile tale.

De ce sunt tigarile electronice o alternativa mai sanatoasa?

Primul aspect care face din inlocuirea fumatului clasic cu vaparea este dat de felul in care sunt formulate compozitiile lichidelor de incalzit in comparatie cu cele ale tutunului. La o prima analiza se poate observa clar ca majoritatea subst6ntelor nocive au fost inlocuite cu variante mult mai putin daunatoare.

De asemenea, din punct de vedere al agresivitatii fata de plamani si caile respiratorii, fumul are o densitate mult mai mare decat aburul. Asta inseamna ca produce un impact negativ mult mai semnificativ care duce la degradarea accelerata a acestora. Data fiind formula si blandetea aburului, desi nu inlatura complet riscurile, le diminueaza semnificativ, reprezentand o alternativa mult mai sanatoasa pentru acele persoane ce nu pot sau nu vor sa renunte complet la fumat.

Te ajuta sa scapi treptat de dependenta de nicotina

Desi pare greu de crezut ca un dispozitiv ce presupune inhalarea de nicotina poate contribui la eliminarea dependentei, acest lucru este posibil datorita unui singur aspect. Dat fiind faptul ca fumatorul poate controla cantitatea de nicotina adaugata in substanta, acesta poate alege ca treptat sa o scada, pana ajunge la un nivel minim, cand creierul nu mai semnaleaza nevoia de consum. In acest fel sunt evitate reactiile negative ale intreruperii bruste, organismul avand timp sa se obisnuiasca cu schimbarea si sa o accepte.

Scapa de efectele negative asupra imaginii tale

Tigara clasica poseda si dezavantajul conturarii unei imagini nu tocmai placute. Pe langa faptul ca o persoana fumatoare nu se bucura de cea mai frumoasa aparenta, nici din punct de vedere olfactiv lucrurile nu se clasau mai bine. Fumul de tigara are un miros puternic, sau chiar deranjant, care se impregneaza rapid in tesuturile care intra in contact cu el. Pe de cealalta parte, dispozitivul electronic se bucura de un aspect elegant, aburul produs este aproape insesizabil, iar aromele degajate sunt de cele mai multe ori placute.

Astfel ca schimbarea modului de a fuma nu doar ca face o diferenta majora pentru interior, dar si latura exterioara are mult de castigat in tot ceea ce inseamna imagine si aparente.

Descopera toata gama de produse Voore, online si in magazine

Ne-am dezvoltat un lant de magazine fizice, dispuse peste tot prin tara, din dorinta de a putea sa intram in contact cu tot mai multi dintre cei ce vor sa faca o schimbare in viata lor si sa le fim aproape atunci cand au nevoie de noi. Nu i-am neglijat insa nici pe cei ce inca nu au acces la aceste magazine si astfel ca am creat si un magazin online in care am expus intreaga oferta. Magazinul Voore este asadar non stop la dispozitia celor care vor sa experimenteze magia tigarilor noastre electronice si propunem o serie de oferte de neegalat, aspecte ce ne-au plasat de-a lungul timpului in topul preferintelor tuturor celor care ne-au calcat pragul.