aplicatie programare pacienti
General

De ce ai nevoie de o aplicatie pentru programare pacienti?

O aplicatie programare pacienti inseamna gestionarea eficienta a programelor medicale, contact constant cu pacientii, volum de munca administrativ redus si un proces usor de implementare. O aplicatie de programare medicala ar trebui sa aiba un design intuitiv, astfel incat sa fie usor de utilizat, indiferent unde va aflati.

Aplicatia de programare medicala care poate fi accesata de oriunde

Suntem intr-o epoca in care suntem mereu pe fuga, asa ca vrem sa eficientizam timpul si sa avem acces cu un singur click la aproape orice. De aceea, exista o aplicatie de programare medicala care se potriveste nevoilor tale pentru ca o poti accesa cu usurinta de oriunde cu o conexiune la internet. Aplicatia are, de asemenea, o interfata dedicata pentru telefoane sau tablete pe care toti utilizatorii interni pe care ii aveti, fie administrativi sau medicali, o pot accesa.

Pacientii se programeaza singuri la orele recomandate

Imaginati-va ca nu va ganditi sa optati pentru o astfel de aplicatie medicala. Deci, veti avea nevoie constant de o persoana care raspunde la telefon pentru a aranja consultatia necesara. In afara programului de lucru, aveti doua optiuni, fie preluati functia de „call center” a companiei dvs. pentru a indeplini programarile medicale, fie renuntati la pacientii care doresc sa faca rezervare mai tarziu. Toate acestea inseamna pierderea timpului, reducerea conversiilor si costul afacerii dvs. Aplicatia de programare medicala va determina o mai buna interactiune a pacientului cu cabinetul pentru ca acesta sa poata gestiona el insusi programarile selectate. El va face propria alegere pentru a vedea cand medicul este disponibil, astfel incat sa fie posibila o programare.

Aminteste pacientilor de programarile facute

Aplicatia interactioneaza cu pacientii trimitand mesaje text de reamintire a consultatiilor programate. Asa ca nu pierzi clienti doar pentru ca nu isi amintesc data programarii. Totul se poate face intuitiv si usor. Clientii care vin pentru programari te ajuta sa castigi venituri si iti vor acoperi cele mai ineficiente momente din calendar, facandu-le eficiente.

Reactivarea pacientilor existenti

Prin intermediul aplicatiei, puteti derula campanii pentru a promova noi servicii sau oferte pacientilor din cabinetul dumneavoastra. Chiar si trimiterea de mementouri pentru vizite preventive. Toate acestea folosesc eficient resursele dumneavoastra financiare si sporesc loialitatea pacientilor. Planul medicului trebuie sa fie bine cunoscut pacientului, iar cu o aplicatie ca aceasta, ii vei putea oferi informatiile de care are nevoie pentru a-si face o programare. De asemenea, acest lucru va creste veniturile companiei.

Asistenta continua din partea proprietarilor de aplicatii

Daca sunteti la inceput, sunt sanse sa nu stiti totul, asa ca veti avea nevoie de sprijinul cuiva care detine aplicatia. Aceste aplicatii ofera cele mai bune solutii de ajutor si consultanta, precum si training adaptat nevoilor fiecarui client. Accesarea unei aplicatii inseamna nu doar obtinerea unui serviciu, ci si implementarea lui pas cu pas in procedurile companiei si configurarea aplicatiei astfel incat sa se potriveasca cat mai bine nevoilor. Un alt avantaj al unei aplicatii de programare medicala este ca poate oferi rapoarte despre operatiunile dvs. de afaceri.

Familiarizati-va cu aplicatia inainte de a o cumpara

Un astfel de serviciu ar trebui sa fie inteles si utilizat intr-o demonstratie pentru a vedea daca se potriveste nevoilor companiei dumneavoastra. Unele aplicatii ofera posibilitatea unui demo gratuit pentru a vedea cum functioneaza, in special utilizarea sa practica in propria afacere. O aplicatie de programare medicala trebuie sa aiba un design intuitiv si accesibil. Cu alte cuvinte, ar trebui sa fie cat mai usor pentru utilizator sa finalizeze fiecare pas al programarii, nu sa-l faca sa renunte. Un astfel de sistem programari pacienti online va oferi o viata mai usoara medicilor si pacientilor.