General

Cu salariul incasat de la acest angajator este anulata teama de ziua de maine

O persoana activa care este supernorocoasa va avea parte de:

-un loc de munca sigur, intr-un mediu curat si securizat;

-un salariu care sa ii alunge teama de ziua de maine;

-un angajator care se implica alaturi de angajatii sai ca acestia sa traiasca in liniste si in confort si sa munceasca mereu cu mai mult spor.

Toate aceste obiective pot fi atinse de salariatii unui studio de videochat.

Teama de a-si pierde locul de munca poate duce la depresie, fiindca lovitura pierderii venitului pe care o persoana se baza luna de luna este fatala. Oamenii isi fac planuri financiare la un moment dat in functie de veniturile pe care le obtin. Poate ca anul trecut o persoana incasa 4 000 de lei lunar, cheltuia 2800 de lei si avand la dispozitie 1200 de lei a decis sa faca rate de  1000 de lei sa isi ia un apartament sau un alt bun de folosinta indelungata si de valoare mare.

In prezent insa lucrurile stau diferit. Este posibil ca aceeasi persoana sa primeasca 4100 de lei lunar si sa cheltuiasca 3000 pentru intretinerea casei si mancare si sa ii ramana la dispozitie 1000 de lei, iar intre timp rata sa fi ajuns la 1800 de lei. In acest fel, automat omul in cauza trebuie sa taie de la cheltuielile curente, adica de la mancare suma care ii lipseste pentru achitarea ratelor.

Ideea este ca de bine de rau are un salariu, alege sa manance mai putin, sa nu mai plece in concediu, dar ce se face daca este dat in somaj?

O slujba sigura este atunci cand angajatorul este numarul 1 mondial si nimic nu pare sa il detroneze. La fel de important este ca angajatorul puternic sa fie si omenos, sa aiba grija de salariatii care lucreaza pentru el si sa le asigure un climat de liniste. Sunt multe locuri de munca unde domneste armonia si salariatii vin cu drag la serviciu, simtindu-se ca intr-o familie.

Serviciul ideal este acela care nu expune angajatul la contacte directe cu diferite persoane, la stres sau la munca fizica grea, menita sa subrezeasca sanatatea si sa urateasca in timp.

O persoana care sta in picioare in tot timpul programului ei si alearga de colo acolo nu mai are timp sa se ingrijeasca, ii piere zambetul de pe buze, rosul din obraji si pe chipul ei palid apar primele riduri.

Un salariu mare ii da posibilitatea omului prevazator care il incaseaza sa puna bine bani care sa alunge teama de viitor. Cine incaseaza 10 000 de lei lunar poate sa vireze intr-un cont de economii lunar 1000 de lei, iar intr-un an va avea pusa bine suma de 12 000 de lei. Acest calcul este facut gandind ca un asemenea venit ridica pretentiile vietii si nevoia de confort si in mod abuziv persoana in cauza va cheltui 9000 de lei pe luna sa profite de statutul sau financiar. In realitate, la un salariu de 10 000 de lei, o persoana care are o rata lunara de 2000 de lei pentru casa sau masina poate pune in contul de economii suma de 2000 de lei lunar si intr-un an va strange 24 000 de lei.

E minunat cand omul se duce la serviciu si stie ca luna de luna incaseaza o suma care ii permite sa se rasfete si sa le ofere si celor dragi o viata imbelsugata, plimbari prin tara si in lume si cadouri deosebite!

Din fericire, salariul de 10 000 de lei lunar ca debutant exista si in Romania si el poate creste pana la 10 000 de euro sau de dolari, 20 000 de euro sau dolari sau 30 000 de euro sau de dolari lunar.

Daca in alte domenii de activitate care implica mult efort si multe sacrificii (nopti nedormite, ore peste program, volum supraomenesc de munca in mediu ostil care duce la imbolnavire grava) salariile au inghetat practic, in domeniul prezentat mai sus nu exista limita superioara de plafonare a salariului.

Mai mult de-atat, salariul poate fi completat de:

-bonusuri care pot ajunge la procente mari din incasari;

-posibilitatea de a lua locuinta in rate direct de la dezvoltator in conditii foarte avantajoase;

-excursii in strainatate in rate sau castigate la concursurile anuale in care se premiaza cele mai bune angajate;

-leasing avantajos pentru masina de lux sau castigarea  unei masini la concursul anual;

-sansa de a achita operatiile estetice dorite in rate;

-echipa de specialisti care se ocupa de imaginea fiecarei angajate sau cu alte cuvinte, infrumusetare cu banii angajatorului.

Toate femeile doresc sa fie mereu machiate cu produse cosmetice de calitate premium, coafate de catre personal priceput, dar angajatele prezentate mai sus primesc aceste tratamente estetice 100 % gratuit.

In conditiile in care exista doamne care nu isi permit un ruj rezistent la transfer 24 de ore de firma care costa 240 de lei sau 500 de lei, aceste salariate primesc gratuit un machiaj rezistent si bine realizat cu aceste produse de top.

Pentru ocuparea acestui post nu se cer vechime in munca pe un post similar, experienta sau studii superioare, ci dorinta de a fi eficienta la locul de munca si de a obtine un venit cat mai mare.

Orice persoana care doreste un post sigur, bine platit si conditii excelente de lucru se poate prezenta la interviul de angajare.

Siguranta financiara genereaza multumire sufleteasca de aceea ea trebuie urmarita inainte de a aplica pe un anumit post. La fel de importante sunt si conditiile de lucru si generozitatea angajatorului.