General

Rochii de mireasă simple sau sofisticate | BestBride.ro

Nu există fericire mai mare pentru o mamă ca cea în care își vede fata în rochie de mireasă

Acesta este un prim pas către o familie, în care ea știe că copilul ei va fi fericit și în siguranță, unde va avea o viață presărată cu bucurii și împlinire pe toate planurile.

Iar după ce alesul inimii își face apariția în fața ta și a părinților, pentru a-ți cere mâna conform tradițiilor, știi deja că mai e foarte puțin până când îți vei alege și vei îmbrăca minunata rochie de mireasă. Cel mai probabil, în copilărie te visai o prințesă, într-o rochie cu o trenă lungă și multe straturi de material. Astăzi însă, vei fi mai meticuloasă, gusturile se pot schimba, iar viziunea despre rochia perfectă de mireasă va fi cu totul alta. Așa că ce vei alege – o rochie mai sofisticată? Sau una mai simplă?

Până la momentul deciziei în care te vei prezenta la probă, în prezența unui consilier vestimentar, citește în continuare articolul de astăzi care e menit să te ajute să-ți formezi propria opinie despre rochia de mireasă perfectă și cum să o alegi corespunzător. Astfel încât, în momentul în care vei merge la proba rochiei de mireasă, să știi mai precis ce stil ți se potrivește.

Rochii de mireasă simple sau sofisticate?

Înainte de a trece în revistă o serie de informații importante referitoare la stilul rochiei de mireasă pe care orice femeie ar trebui să le știe, află că nu există rochie mai puțin spectaculoasă. Rochia de mireasă e ușor de distins printre celelalte piese vestimentare destinate femeilor, oferind o înfățișare și o încredere aparte.

Apoi, în ceea ce privește rochiile sofisticate, acestea se fac remarcate prin bogăția de detalii din care ele sunt alcătuite. Vorbim aici de multitudinea de cristale strălucitoare, de broderiile duse la superlativ sau de accesorizarea extremă, straturi multiple de material sau chiar o trenă impunătoare, lucruri pe care nimeni nu le va putea trece cu vederea.

La polul opus sunt rochiile simple unde, detalii precum croiul simplu, strălucirea culorii alese sau rafinamentul a materialului vor ieși în evidență.

Putem spune că, rochiile de mireasă sofisticate sunt îndrăznețe și denotă opulență. În timp ce, rochiile simple emană eleganță și inocență. Modelele sofisticate evidențiază acel plus de personalitate și de strălucire, iar cele simple pun accent pe personalitate.

Rochii de mireasă recomandate pentru nunta ta

În alegerea rochiei de mireasă perfecte pentru ziua ta cea mare este recomandat înainte de toate să-ți stabilești un buget. Atât rochiile sofisticate, cât și cele simple, pot avea un preț pe măsură, dat fie de amplitudinea detaliilor și a accesorizarii, fie de raritatea și/sau finețea materialului.

Cu cât rochia va fi mai bogată, cu atât ea poate fi mai grea, un aspect pe care trebuie să-l ai în vedere în ceea ce privește confortul. La acest capitol, rochiile simple câștigă detașat.

De altfel, dacă ai ales deja o tematică sau un local pentru petrecere, va fi ideal ca rochia de mireasă și costumul de mire să se completeze, cât și cu locația. Drept gazde ale acestui eveniment important, ar trebui să vă evidențiați de celelalte elemente și să se creeze un echilibru pentru a fi armonie. Sigur, în alegerea rochiei de mireasă trebuie să ții la urma urmei cont de ceea ce consideri că ți se potrivește mai bine. De exemplu, marea majoritate a mireselor sub 35 ani, preferă rochiile sofisticate, tip prințesă, rochiile cu decolteu impresionant și alte detalii de efect, iar celelalte aleg cu precădere modelele simple, care se potrivesc de minune și la o ceremonie simplă sau atunci când se dorește a se evidenția frumusețea proprie.

La BestBride vei găsi un portofoliu vast cu rochii simple și sofisticate astfel încât să probezi și să alegi modelul care te reprezintă.