General

Uleiul Moroccanoil – inspirat de către femei, dezvoltat pentru femei

Ești în căutarea cheilor pentru obținerea unui păr ce și-a atins întreg potențialul? Cauți un aspect atragator și o senzatie fină? Ai nevoie de suvite puternice, atractive, usor de aranjat? Ce soluție mai potrivita de a obține toate aceste lucruri decât prin tratamentul cu ulei marocan, bazat pe uleiul de argan?

Obtinut din experiente practice, munca, studii și teste atent făcute, Moroccanoil a devenit în aproape 15 ani un brand de care se vorbește pe întreg globul pamantesc. Astfel, tot mai mulți europeni se îndreaptă spre aceste articole unice de ingrijire a parului/

Lansat initial ca un singur produs, Moroccanoil incorporeaza azi o gama uriașă de articole pentru păr și corp,vezi aici produse. Esența care le unește și le promovează pe toate acestea? Infuzia cu ulei nutritiv de argan, bogat în antioxidanți.

O prospețime ce iti va resuscita simțurile

Mireasma adusa de produsele Moroccanoil nu este doar ceva exotic și atractiv – în schimb, îmbina arome ce îți captează toate senzațiile și te vor duce în lumi sau vremuri demult trecute, atunci cand natura ne dadea totul ca pe tava – iar noi eram partea din ea. Parfumul acesta poate fi precum o poarta deschisa către momente de calm, pace si implinire – un tarm de mare, un loc calduros dar nu torid, o odihna aparte.

Imagineaza-ti un SPA plin de lux, cu miresme atent alese, intr-o armonie de vis… Moroccanoil are un parfum  ieșit din tiparele produsele cu care am crescut: vei iubi aromele picante de chihlimbar ce se amestecă cu miresmele florale dulci, ce te poarta intr-o călătorie plina de pace si caldura, dincolo de orice ai simțit ori trăit până în ziua de azi.

Ce spun clienții despre această mireasmă unică?

Are un parfum minunat, moale, nu copleșitor!

Îmi place atât de mult … mi-aș dori ca mirosul să nu se piardă niciodată de pe păr și piele! Te rog, Moroccanoil, transformă-l într-un parfum!

Un sentiment proaspăt, ușor, frumos. Este ca un paznic pentru mine. Îmi doresc sa dureze mai mult. Îl iubesc.

Mi-a plăcut întotdeauna mirosul de ulei de argan și m-am gândit că ar fi perfect într-un spray de corp! Acest lucru este minunat!

Azi, prospețimea aceasta este disponibilă și ca parfum!

Cum s-a ajuns aici? Compania a primit o mulțime de cereri pentru a crea un parfum care să aducă a ulei marocan. Mirosul este unul pe care majoritatea oamenilor l-ar recunoaște într-o clipă, deși ar putea fi …greu de definit.

Majoritatea oamenilor detectează citrice, vanilie și chihlimbar și ar descrie parfumul de ulei marocan ca fiind moscat, calm, lemnos și bogat. Cu note de vârf de trandafir și citrice, note de mijloc de vanilie și note de bază de chihlimbar și lemn, acest parfum este unul unic, simplu și totuși bine definit.

Acest ulei de parfum nu se potrivește exact cu mireasma Moroccanoil, dar este cu siguranță în același …tipar, astfel încât să puteți purta parfumul pe lângă produsele de îngrijire a părului de la același brand.

Nu uita! Parfumul potrivit poate hrăni pozitivitatea corpului, poate spori încrederea și … paote da o componentă valoroasă îngrijirii de sine. Moroccanoil te va face sa te simți răsfățat și împuternicit pentru a face față oricărei provocări!