General

Cum găsești clienți GRATUIT dacă ești instalator, electrician sau oferi alte servicii pentru casă?

Există multe modele de afaceri ce oferă servicii pentru casă. Dacă deții un business ce face parte din categoriile menționate mai jos, atunci acest articol este pentru tine. Îți voi prezenta un secret prin care te poți diferenția de competiție și prin care poți obține mai mulți clienți faini pe care nu-i găsești în altă parte.

Câte tipuri de afaceri există ce oferă servicii pentru casă? Ce fel de servicii se pot oferi?

  • Servicii Arhitectură, Proiectant, Constructor / Zidărie, Demolări, Finisări Interioare, Topograf & Expert Cadastral;
  • Montaj Faianță / Gresie, Montaj Jgheaburi și Burlane, Montaj Mobilier, Montaj Parchet / Podea, Montaj Uși / Ferestre, Montare / Reparare Acoperiș, Montare și Întreținere Șeminee, Pavaje;
  • Reparații Centrale Termice, Reparații Frigider, Reparații Mașina de Spălat, Reparații TV;
  • Instalări Detectoare Fum, Instalații Electrice, Instalații Sanitare, Verificări Gaz, Sisteme Securitate / Camere / Lumini;
  • Sudor, Tâmplărie, Tinichigiu;
  • Design Interior, Artist picturi pe pereți;
  • Servicii Curățenie, Deratizare, Curățătorie & Spălare Covoare, Servicii Piscină, Spălătorie Geamuri;
  • Servicii Grădinărit, Tăiere Copaci;
  • Altele.

Fiecare jucător de pe piață dorește să se diferențieze de concurență și să obțină clienți cât mai repede posibil. Acesta este motivul pentru care ușurința de utilizare a unei platforme în care îți prezinți serviciile și îmbunătățirile constante a acesteia au devenit atât de importante. Clienții au puțin timp la dispoziție pentru a lua o decizie de cumpărare. Oferă-le o opțiune de plată rapidă și sigură și o rezervare ușoară și sunt ai tăi.
De asemenea, este important să oferi aceste opțiuni de rezervare și plată pe aplicațiile mobile. Aproape toți jucătorii principali din această industrie au acum aplicații mobile. Caută modalități de a îmbunătăți continuu fiecare etapă a călătoriei clientului. Chiar și cu o gamă largă de servicii, marii jucători recomandă o regulă conform căreia clientul să nu parcurgă mai mult de trei etape de la prima vizită până la finalizarea unei achiziții.
Și aici intră în joc aplicația Puapi care te ajută cu toate aceste aspecte menționate mai sus și chiar mai mult de atât.

Puapi este prima platformă de servicii din România cu peste 100 de domenii diferite de activitate, care se adresează atât prestatorilor de servicii cât și persoanelor fizice.

Aplicația a apărut din dorința de a conecta oamenii la soluții rapide și eficiente pentru o arie largă de nevoi, din peste 100 de domenii diferite precum: frumusețe, construcții, IT, juridic etc.
Furnizorii de servicii beneficiază de oportunitatea de a-și promova serviciile pe o platformă smart și de a ajunge mai ușor la potențialii clienți. Astfel își pot crește veniturile lunare, indiferent de meserie, prezentându-se într-o manieră care oferă profesionalism și încredere.

Totodată, cu ajutorul acestei aplicații, prestatorii de servicii se pot organiza mult mai bine. Spre exemplu, cei care funcționează pe bază de programări și s-au săturat să piardă timp la telefon cu acest aspect, pot descoperi că Puapi le oferă un mod eficient și atractiv de a-și organiza și programa clienții direct pe platformă. 

Își pot redirecționa clienții pe profilul de pe puapi.com pentru a se programa singuri și tot pe Puapi pot furniza toate detaliile despre servicile oferite, preț și recenziile altor clienți. Doar trimiți link-ul cu profilul tău și sistemul se ocupă automat de tot. De asemenea, puapi se mai ocupă de un aspect foarte important. Pentru cei care s-au programat, pentru a fi sigur că oamenii nu uită ora stabilită, aplicația are încorporat serviciul de trimitere sms pentru a reaminti de programare și a crește șansele ca oamenii să apară.

Puapi este o aplicație simplă și ușor de folosit indiferent de categoria de vârstă, fiind accesibilă atât pe telefonul mobil cât și pe laptop. 
Mai mult decât atât, este complet GRATUITĂ și disponibilă în 8 țări: România, Franța, Spania, Italia, Germania, America, Anglia, Austria.
Nu ai nevoie de un website pe care să îți prezinți serviciile și în care să investești o sumă mare de bani pentru design, seo, copywriting și altele. Tot ce ai nevoie este de un profil pe aplicația Puapi care îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a obține rezultatele pe care le-ai visat mereu pentru afacerea ta. Descarcă aplicația și începe călătoria ta spre succes!