General

Cum să vă ridicați la înălțimea propriilor așteptări

Uneori, stabilim standarde mai înalte pentru noi înșine și scopul nostru devine să obținem mai multe posesiuni materiale. Dar asta te satisface? Cum poti sa te ridici la nivelul propriilor asteptari? Citiți mai departe pentru a afla.

De prea multe ori, nu vrem lucrurile potrivite. De fiecare dată când aspirăm la ceva, ar trebui să ne întrebăm: „Asta îmi doresc? Mă va face fericit? O să-mi facă familia fericită?”

Desigur, pentru majoritatea oamenilor, banii sunt un lucru nevoiaș. Ei simt că s-ar descurca mult mai bine dacă ar avea mult mai mulți bani.

Cum poate cineva să fie fericit cu propriul său sortiment? Răspunsul este: trăiește simplu. Așteptați-vă puțin. Dă-i altora.

Adevăratul secret stă în a oferi altora și a recunoștinței pentru ceea ce ai deja. Ajută-i pe alții și fii recunoscător pentru viața ta.

Vor lucra din belșug pentru a vă oferi mai multe bunuri și bogăție. Vei avea destule. Nu va trebui să vă faceți griji că trăiți din cec cu cec.

Celelalte două condiții: „Traiește simplu” și „Așteaptă-te puțin” fac minuni. În cele din urmă, ajungi mai mult peste așteptările tale.

Da, a gândi mic te ajută adesea să ajungi din ce în ce mai sus. Nu te aștepți decât la puțin, dar ești fidel familiei și muncii tale. Universul vede asta și este bucuros să vă ofere mai mult. În acest sens, ai nevoie de un alt criteriu, care este fericirea sau vibrațiile înalte.

Odată ce ai vibrații înalte, dar te aștepți la puțin, trăiește simplu, îi ajuți pe alții și ești fidel familiei și muncii tale, Universul conspiră pentru a-ți oferi o cantitate mare de bogăție peste așteptările tale.

Așadar, dacă ai avut vreodată un gând trecător că a avea bani considerabil te-ar putea ajuta mai bine, da, cu condiția să respecți condițiile de mai sus, îți vei îndeplini așteptările.

Roagă-te lui Dumnezeu, Atotputernicul, și lasă-I să cunoască dorințele tale. Atunci uita, lasa-te si ramai detasat. În acest fel, permiteți banilor și bogăției să intre.

Dar dacă îți faci mereu griji și verifici de ce banii nu au apărut încă, deși ți-ai exprimat dorințele Universului, creează blocaj și nu lași banii și bogăția să se reverse în viața ta.

Privește conceptul de bani ca pe un lucru bun. Exprimă-ți dorințele pentru asta, dar rămâi detașat și plin de spirit. Nu te mai gândi la asta.

Îl vei lăsa să intre în viața ta atunci când Universul va decide că este momentul potrivit. Așadar, ține-ți răbdarea, fă ceea ce îți place și dă drumul. Banii vor ajunge asupra ta de 10 ori sau mai mult.

Exact așa ești la înălțimea așteptărilor tale. Poate fi scopul tău, dar nu-l verifici continuu. Încercați sfaturile pe care le menționez aici în acest articol și vedeți cum merge. Ceea ce am spus este de fapt o regulă de bază, iar dacă le urmezi, bogăția și banii sigur te vor urma. Am inteles?