videochat
General

In cat timp iti poti lua un apartament din videochat?

Mai presus de orice altceva, un job bun este cel care ofera castiguri bune, iti aduce independenta financiara si capacitatea de a te bucura de lucruri si de experiente valoroase. In acest fel, simti ca esti intr-adevar apreciat pentru ceea ce faci si ca munca ta face diferenta.

Intr-un studio de videochat, acest criteriu este indeplinit in totalitate. Fetele care au ales sa lucreze in acest domeniu sunt recunoscute pentru castigurile impresionante pe care le obtin, aflate la un nivel la care angajatii din alte sectoare economice nu indraznesc nici macar sa viseze.

Prin urmare, un model de videochat devine capabil sa isi cumpere o masina performanta sau chiar un apartament foarte repede, comparativ cu un angajat din industrie, comert sau chiar de la o firma multinationala. Iata cum evolueaza castigurile sale, inca din primele zile de activitate!

Bani frumosi castigati inca din primele luni!

Un proverb spune ca nu se continua bine decat ceea ce a fost bine inceput. La Studio-20.ro, totul este conceput astfel incat sa existe siguranta ca fiecare fata va trece cu bine peste perioada de inceput si adaptare, invatand cat mai multe lucruri utile si, in acelasi timp, castigand bani frumosi.

Astfel, in timp ce beneficiaza de ajutorul trainerilor de videochat si al profesorilor de limba engleza, de cultura generala sau de make-up, fetele nu trebuie sa isi faca griji cu privire la bani. Ele primesc, garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna timp de trei luni, iar in paralel sunt ajutate financiar sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj.

Comisioane cumulative, pentru castiguri tot mai mari!

Odata depasita aceasta perioada de familiarizare, fetele devin capabile sa profite in tot mai mare masura de posibilitatea de a castiga sume importante de bani, datorita unui sistem de bonusuri cumulative.

Totul porneste de la un comision minim brut in valoare de 50% din veniturile obtinute pe site-uri videochat, insa acestuia i se pot adauga mai multe bonusuri, care cresc castigurile. Astfel, primesti 2% daca ai lucrat online peste 90 de ore intr-o perioada sau 5% daca ai activat peste 100 de ore in perioada respectiva.

Ai parte de inca un bonus de 5% daca venitul total pe care il obtii intr-o perioada depaseste suma de 1 000 de dolari si de un alt procent in valoare, de asemenea, de 5% daca faci parte din echipa unui studio de videochat timp de un an calendaristic complet.

Credite obtinute in cele mai avantajoase conditii de pe piata!

Dupa ce implinesti minimum 6 luni in echipa de modele, ai posibilitatea de a primi un credit rapid, direct de la studio, indiferent daca intentionezi sa iti cumperi un apartament, o masina sau crezi ca ai nevoie sa faci operatii estetice care ti-ar permite sa castigi si mai multi bani.

Lucrurile functioneaza in felul urmator: tu strangi din activitatea de model 20% din suma respectiva, iar diferenta de 80% iti este imprumutata de studio. Apoi, platesti rate lunare, fara dobanzi sau comisioane, din banii castigati pe site-uri.

Astfel, la sase luni dupa ce ti-ai inceput activitatea de videochat, ai posibilitatea de a-ti vedea implinit visul de a avea propriul apartament. Profita de sansa oferita si vei vedea cat de frumoasa poate fi viata!