General

Multi oameni care au nevoie nu stiu

Cerealele pe care le obtin oamenii la tara din gradinile lor reprezinta o mare bogatie, ofera satisfactie celor care au muncit intens pentru ele, dar aduc in gospodaria respectiva soarecii. Iuti, cenusii, de dimensiuni diferite, cum da frigul se refugiaza din magazii si din hambare in case.

In locul de depozitare a cerealelor fac ravagii. Cocenii sunt tocati marunt, boabele de porumb la fel, iar animalele se pot imbolnavi fiindca sunt hranite cu cerealele peste care au dansat zeci de soareci si in acelasi timp cu ei microbii din blana si de pe labele lor. Nu este placut pentru nimeni sa aiba soareci, mai ales ca parca inteleg gandurile oamenilor si nimic nu pare sa ii mai alunge! Grausor otravit nu mai mananca, in cursa nu mai pica, iar daca se apropie de bucata de carne o iau usor ca arcul metalic si greu sa nu pice peste trupul lor.

La tara, oamenii se plang reciproc unii altora de invazia de soareci, de viespile care isi fac cuib aproape de intrarea in casa, de gandaci, capuse sau plosnite.

Mai nou, fie din produsele alimentare, fie din materialele de constructie, oamenii se plang ca le ies in casa gargarite. Nu este vorba de buburuzele acelea placute, ci de gandacii care miros urat si pateaza peretii cand se asaza pe ei.

In prezent, cand cineva are o problema cauta sa o rezolve cu ajutorul internetului, dar greseste ca nu apeleaza la specialisti. Multi binevoitori spun ca insectele se alunga cu levantica sau cu alte plante aromate sau cu ajutorul unui vas care se umple cu apa si cu detergent de vase si se pune in mijlocul camerei.

Aceasta nu este insa solutia cea corecta si aplicarea ei duce la agravarea situatiei. Intre timp insectele se inmultesc si proprietarul casei nu mai stie cum sa scape de ele.

Gospodarii ar putea lua ca model antreprenorii care pentru cladirile de birouri, pentru camerele de la hoteluri si pensiuni au contract DDD si curata periodic spatiul de tot ce este daunator: de insecte, de rozatoare si de microbii

care nu se vad cu ochiul liber.

Inainte de a pune otrava in casa, crezand ca totul este sub control si insectele vor disparea, oamenii trebuie sa stie ca exista personal autorizat si priceput care elibereaza casa, anexele si imprejurimile de daunatori in cateva ore.

La ei totul este posibil, fiindca:

-sunt pregatiti profesional sa raspunda acestor provocari. Au cursuri de specialitate, plus ca au vechime in aceasta ocupatie.

-au acumulat experienta in cei 10 ani de activitate.

-manipuleaza cu maxima atentie substantele si stiu sa le prepare si sa le aplice sa fie eficiente.

-au echipamente de protectie si li se face instructaj de protectia muncii tot timpul.

-au aparate de distribuire a substantelor uniform, dar si in locuri mai putin accesibile.

-la nevoie repeta operatiunea, fiindca in cazul insectelor, daca au apucat sa depuna oua pe lenjeria de pat, pe saltea sau in locuri invizibile, din ele vor iesi larvele, apoi se vor transforma in adulti. Specialistii actioneaza cu pricepere asupra insectelor nu la voia intamplarii, cum o face o persoana fara pregatirea necesara.

Acesti specialisti pot fi gasiti tot cu ajutorul internetului, pe pagina oficiala a firmei 3d-deratizarecompleta.ro, unde se afla si istoricul firmei dar si datele de contact ale reprezentantilor ei.

Portofoliul firmei cuprinde: mii de clienti multumiti si sute de contracte cu institutii, cladiri de birouri, hoteluri si pensiuni, restaurante si supermarketuri, uzine si fabrici, scoli, spitale si parcuri.  De un deceniu, echipele de specialisti abia pot face fata solicitarilor din Bucuresti, din Ilfov, din Giurgiu, din Pitesti si din Ploiesti. Este laudabil ca evenimentele nefaste care au loc duc la extinderea serviciilor in folosul oamenilor, asa a aparut dezinfectia COVID cu ceata uscata, capabila sa distruga: virusi periculosi, bacterii, dar si mucegaiuri si ciuperci.

Lista lunga a daunatorilor subliniaza calitatea si diversitatea serviciilor oferite, iar zecile de avize si de certificari Iso sunt etaloane ale calitatii serviciilor.

In firma se cultiva cultul calitatii, al satisfactiei si respectului fata de client si al protejarii mediului, de aceea recipientele sunt stranse la sfarsitul deratizarii, dezinfectiilor si dezinsectiilor si puse la loc sigur ca solul si subsolul sa nu fie poluate si animalele sa nu fie afectate in mediul lor.

Pentru solicitarea unui contract sau o programare de urgenta, persoanele care au nevoie de aceste servicii pot suna la numarul de telefon: 0731.017.224 si vor primi raspuns pe loc. Tot pe pagina oficiala se afla insa si adresa de e-mail si formularul online care se poate completa in 3-4 minute si trimite. Si la aceste solicitari raspunsul este prompt.

Tarifele percepute de specialisti incep de la suma de 150 de lei si variaza in functie de multi parametri. Potentialii clienti sunt sfatuiti sa anunte in primele 24 de ore prezenta soarecilor sau a insectelor, inainte ca situatia sa se complice si sa fie nevoie de mai multe deratizari sau dezinsectii. Zece viespi care isi fac cuib langa casa reprezinta un pericol, iar posesorul locuintei nu are voie sa stea cu mainile in san pentru ca ii pune in pericol pe cei dragi.

Aceste insecte se pot inmulti intr-un ritm infernal si vor forta patrunderea in casa. Daca se multumesc sa ramana la usa, tot reprezinta un pericol, fiindca intepaturile lor sunt din ce in ce mai veninoase si produc alergii. Daca spitalul este departe de casa, persoana care a fost intepata de aceste insecte poate intra in soc anafilactic si totul din cauza delasarii gospodarului.